Biva Örebro

Jaha, då har man själv drabbats av Biva Örebro. Fruktansvärt dålig service och dåligt utfört arbete till höga priser. Sen står de inte för vad de har gjort.

Så vill ni betala överpriser utan garanti så kan jag rekommendera Biva Örebro. Om inte välj något annat ställe.

Några andra tankar om Biva.

”Och sen har vi servicen, sitter nån yngre kille där som var mer intresserad av att tala i telefon än att prata med mig när jag skulle göra service på bilen, han tittade inte ens på mig när jag stod o väntade vid hans skrivbord i 10 min!!
Nä jag åkte till Motornilsson i Köping istället där var dom mkt trevligare och så var samma service 1400 kr billigare där också”

En sämre verkstad får man leta efter. BIVA Örebro är stora och därför tänker säkert många att de är bra… Men inte! De tar ingen hänsyn till sina kunder och de utför ett extremt dåligt arbete till väldigt höga priser.

Det värsta av allt är att BIVA Örebro inte åtgärdar sina reparationer om kunden inte är nöjd. Jag lämnade in min Opel Astra av en nyare årsmodell hos dem. Efter jag betalat en dyr faktura så funkade ändå inte bilen som den skulle.

Biva ger jag heller inte mycket för.

Det enda possitiva som jag har av det företaget var en kille som hette magnus och var säljare (äger nu MR CAP brevid ).
När man går in till service mottagarna så är de helt körda i huvudet, de tror ju att man är en ungspoling som inte kan ett skit.
Skulle byta turbo på min gamla 9K 200hk och då satt den en gammal gubbe på 50 bast
– ja ru det blir minst 12-14 000 + moms
då var det ju dessutom inte en ny turbo utan en utbytes turbo (en renoverad är ju dock i stort sett lika bra)
så det kunde han ju stoppa upp någonstans.

Detta är bara ett litet urval av allt dåligt som skrivs om Biva.. Så hoppas ni läser detta och väljer en annan verkstad/bilhandlare.