Ekonomiblogg

Gillar du att läsa ekonomibloggar? Då rekommenderar vi att du kollar in en av Sveriges största ekonomibloggar: Kampen Mot Index.

Kampen mot index är en av ekonomibloggarna som har varit igång längst, bloggen började redan 2009 och har sedan dess skrivit om hur bra skribenten har stått jämfört med index. Samt skrivit om allmänna ekonomiska nyheter samt olika typer av spartips och reflektioner.

Det är väldigt intressant att följa de olika ekonomibloggarna. När börsen har gått upp under en längre tid så ser man massor av nya bloggar och många ekonomibloggar som är aktiva. Men när vi upplever lite större nedgångar så går det ganska fort innan många av ekonomibloggarna snabbt börjar minska sin aktivitet. Men det finns ett 20 tal som har varit med länge nu och en av dem är Kampen mot index. Så letar du efter en bra ekonomiblogg att läsa så rekommenderar vi denna.

Kampen mot index skrivet på ett lättförståeligt sätt så även de som inte har så stort ekonomiskt kunnande även förstår och kan utbilda sig hur man blir en bättre investerare.

För små förändringar i sin privatekonomi kan leda till stor avkastning längre fram. Så vi rekommenderar alla att börja intressera sig för ekonomi för att få ut så mycket som möjligt av sitt sparande.

Sen är det ju inte någon hemlighet att pensionssparande blir viktigare och viktigare. I alla fall för de som är födda efter 1970. Så är du ung så är det verkligen hög tid att sätta dig in i aktier och fonder för att säkra din framtida pension.