Hotell i Växjö

Visst är det härligt att bo på hotell ibland? Bara glömma vardagen och kunna njuta utan att behöva tänka på vardagens alla måsten. När du tar in på hotell kan du släppa tankar på städning, diskning och matlagning. Men det är inte bara när man vill komma bort som man bokar in på sig i hotell. Den vanligaste orsaken är ofta jobb. Många har resande jobb, det kan t.ex. vara att man är säljande och åker runt i landet. Så man får se många olika orter och sova på många olika hotell. Det är verkligen stora skillnader på hotell. Även hotell inom samma klass kan det vara stor skillnad på. Man märker verkligen om ägarna har passion för hotellet eller inte. Något av det första man ser är hur lobbyn ser ut och hur gamla eller nya möblerna är på rummet. Här har jag varit med om allt från nya möbler till säkert 30 år gamla möbler. Du kan gissa vilket hotell man återkommer till.

Men även maten varierar mycket. Frukostbuffén är verkligen viktigt för helhetsintrycket. För allt för många gånger har man kommit ner till en frukost som inte är speciellt mycket mer avancerad eller lyxig mot den man själv brukar fixa hemma. Men ibland har man tur att hamna på hotell som verkligen lägger ner sin själ i matlagning. Där har man ofta många olika typer av bröd, yoghurt, juicer, pannkakor, ägg och mycket mer. Då blir man verkligen lycklig.

Reser du mycket i jobbet och tar in på hotell. Kanske i Växjö? Då tycker jag du ska kolla in dessa hotell i Växjö som jag gillar. Just att besöka mindre städer har verkligen sin charm. Jag föredrar verkligen att åka till t.ex. Växjö, Örebro eller Halmstad före Göteborg eller Stockholm. Det känns mycket mer personligt och välkomnade i de mindre städerna.

 

hotell