Stringhyllan

Det klassiska stringhyllan som aldrig blir omodern. Vissa möbler tröttnar man på redan efter några år. Det kan tex vara vissa IKEA möbler som allt för många har. Men vissa möbler är mer eller mindre odödliga. De är populära år efter år och andrahandsvärdet är bra. Vi pratar så klart om Nisse Strinnings hylla String. Nu har webbplatsen stringhylla.nu slagit upp portarna. Sidan säljer gavlar, hyllplan samt kompletta hyllor på nätet.

En stor fördel med hyllan är att man kan bygga den och ändra den som man vill samt att det inte tar speciellt mycket plats. En annan stor fördel är utseendet. Man vilar mycket hellre ögonen på en stringhyllan än en tråkig standard möbel från IKEA. Samma IKEA möbler som alla kompisar också har. Så vill du sticka ut skaffa en tidlös stringhylla.

Några av anledningarna till att hyllan blivit så populär är att man lätt kan anpassa den efter innehållet. Så att även stora böcker får plats. Vilket kan vara svårt att göra i många andra hyllor, där man istället behöver lägga ner boken på hyllplanet för att få plats med den.

En annan orsak till Stringhyllans framgång är att den inte väger så mycket, tar väldigt liten plats när den är nedmonterad. Vilket innebär att den också är enkel och billig att transportera.